Kom thuis

De Olijfboom zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige thuis waar je helemaal tot rust komt? Dan is wzc De Olijfboom iets voor jou. Ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om van De Olijfboom jouw thuis te maken!

1

Interesse? Neem contact met ons op!

Wanneer je interesse hebt om jouw toekomstige thuis te ontdekken, neem dan hier contact op met onze administratief medewerker. We zoeken dan samen naar een geschikt moment zodat jij vragen kan stellen indien je dat wenst. We leggen je graag in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt in De Olijfboom.

2

Vul het inlichtingenformulier in

Wanneer je een afspraak gemaakt hebt dan vragen we jou om eerst de aanvraagprocedure in te vullen. Kleef er een klevertje van de mutualiteit op en neem ook zeker een kopie van je de identiteitskaart mee bij de inschrijving. Het uitgebreide inlichtingenformulier kan je hier downloaden.

3

Overtuigd na ons gesprek? Jij bent meer dan welkom!

Als je helemaal overtuigd bent van een kleurrijk leven bij De Olijfboom dan maken we jouw inschrijving op hetzelfde moment in orde. Rekening houdend met het opnamebeleid en de beschikbaarheid van een kamer ben jij meer dan welkom in ons woonzorgcentrum!

4

De Olijfboom, jouw warme thuis!

Wanneer er een plekje vrij is dan zal onze ergotherapeut jou een bezoekje brengen om te kijken of een opname ook effectief mogelijk is. Indien dat het geval is dan maakt onze secretaresse een afspraak voor jou met de campusdirecteur, Ronnie Leeters. De laatste administratieve handelingen worden in orde gebracht. Ook geven we graag nog een woordje uitleg over het reilen en zeilen in ons woonzorgcentrum, De Olijfboom. Voor jong en oud valt hier ontzettend veel te beleven. Zo bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven! Samen zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt in De Olijfboom.

Wil jij ons komen bezoeken om zelf de sfeer op te snuiven? Laat het ons weten!

089 32 34 00
phone